(untitled) (Magyar Építőipar, 2024)
A Magyar Építőipar 1995/9 számában Reisch Róbert írt egy nagyon jó áttekintést az előregyártott vasbeton csarnokszerkezetek fejlődéséről. A rendszerváltás első éveiben a Philips Székesfehérvár, ADA bútorgyár Körmend és az első METRO áruházak jelezték a szerkezeti rendszerváltást.