(untitled) (Magyar Építőipar, 2024)
Sok módját ismertjük az „In situ” ivóvízvezetékcsövek kitakarás nélküli szanálásának. Határozottan egyike a progresszív módszereknek, melyet 80-800 mm átmérőig alkalmaznak. Kettős összetevőjű vastagrétegű epoxidációs rávitelű mód, amely az alapanyagból és a keményítőből tevődik össze. Ez az epoxidációs módszer nem tartalmaz hígítókat és benzil alkoholt. A két összetevő összevegyítése után nagyon erősen tixotrópus. Az összekevert gyanta nagyon jól viseli a nedves környezetet.