(untitled) (Magyar Építőipar, 2024)
Az Építőipari Nívódíj pályázati felhívását 2022. évben hu- szonkettedik alkalommal hirdette meg az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma (ÉMA) az alapítók és csatlakozók ne- vében és felhatalmazásával. Az első pályázat meghirdetésére 2000-ben került sor, akkor 7 díjazott volt. Az évek során 2022- ig összesen 188 nívódíjat ítélt oda a bíráló bizottság. Ehhez adódik hozzá a 2022. évi 14 díjazott, így már több, mint kétszáz építményre kerül Építőipari Nívódíj tábla.