(untitled) (Magyar Építőipar, 2025)
Az Építőipari Nívódíj pályázati felhívását 2023. évben hu- szonharmadik alkalommal hirdette meg az Építőipari Mester- díj Alapítvány Kuratóriuma (ÉMA) az alapítók és csatlakozók nevében és felhatalmazásával. Az első pályázat meghirdeté- sére 2000-ben került sor, akkor 7 díjazott volt. Az évek során 2022-ig összesen 202 nívódíjat ítélt oda a bíráló bizottság. Ehhez adódik hozzá a 2023. évi 20 díjazott, így már 222 épít- ményre kerülhetett Építőipari Nívódíj tábla.