KOMMENTÁR DR. NAGY PÁL „A NYERSBETON FELÜLETKÉPZÉS TECHNOLÓGIÁJA” CÍMŰ, 50 ÉVE MEGJELENT CIKKÉHEZ (Magyar Építőipar, 2024)
Dr. Nagy Pál a 70-es évek technológiai fejlettségi szint- jén vezeti végig az olvasót az általa nyersbeton felületkép- zésnek nevezett építési technológia minden lépésén. 50 év távlatában azt gondoltam, hogy elavultak a leírások, melyeket bemutat. Elolvasva a cikket meglepődtem, hogy mennyire részletes, pontos és sok szempontból ma is kö- vetendő a tartalma. Számos írást olvastam a témában, ez a legjobb. A speciális felületképzés technológiai lehe- tőségeit akkurátus részletezettséggel elemzi, több olyan szempontot és technológiát mutat be, amit napjainkban már sajnos nem ismerünk.